Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Tips om rengöring krom på Harley-Davidson Motorcycles

Det finns inget annat sätt att uppleva den öppna vägen och vinden i håret ganska precis hoppa på en Harley-Davidson motorcykel och tar fart på motorvägen. Om du har investerat i en Harley-Davidson motorcykel, vet du redan att för att hålla den ser sitt bästa kräver vissa allvarliga underhåll och rengöring. Polering regelbundet tar bort ytan oxidation och förhindra rost från att utvecklas. Plus, är matt krom knappast något att vara stolt över, så prova några av dessa tips om rengöring krom på Harley-Davidson för att hålla din hog ljusa och glänsande. Wenol Auto och Motorcykel Polska

utvecklat mer än 30 år sedan i Tyskland, är detta lack i en blå tub välkänd för amerikansk motorcykel och entusiaster auto eftersom det innehåller inga giftiga ämnen och är helt säker på användning på belagda metaller. Wenol Auto och Motorcykel Polish är speciellt utformad för att skydda din krom från vatten spotting och korrosion, och det är stark nog att ta bort ytan oxidation. Addera Flitz Metal Polish, Glasfiber och lackering Restorer

Flitz Metal Polish, Glasfiber och Paint Restorer är en stor förbehandling innan polering din Harley Chrome om den lider av kraftig oxidation. Dess giftfritt, icke repande formel kommer att skydda din krom i upp till sex månader i ett sötvatten miljö och upp till tre månader i en saltvatten miljö. Denna tunga polish med många användningsområden kommer lätt bort allt från matt och rost till sav och kalkavlagringar.
Vit vinäger och bakpulver

klassiska hushållsändamål formel har ännu en användning: polering och rengöring av krom på din Harley-Davidson motorcykel. Blanda lite ungefär 1 kopp ättika med några teskedar bakpulver och vänta på att fräsa. Häll blandningen i en sprayflaska. Spraya Chrome på din Harley, sedan polera den med en torr trasa för super glänsande krom.
Ammoniak och vatten

Rengör krom på din motorcykel med hjälp av ett recept av ammoniak och vatten. Mix mellan 1/2 dl till 1 kopp ammoniak per liter vatten och använda den för att tvätta krom, sedan med rent vatten skölj. Mängden ammoniak som används beror på behövs städning styrka. Om motorcykeln Chrome är extremt smutsig, då välja en kopp ammoniak per liter vatten. Använd en mjuk trasa för att polera och torka krom. Om du har några envisa fläckar kvar, prova fläckborttagning med lite ren ammoniak och sedan upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123780.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.