Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Verktyg för att rensa Auto Vindskydd

Rengöring bilens vindruta är en av de mest viktiga underhållsåtgärder du kan utföra. En smutsig vindruta kan leda till minskad synfält, vilket kan leda till en olycka. Lyckligtvis finns det många verktyg till ditt förfogande för att hålla både insidan och utsidan av vindrutan ren och klar. Glass Cleaner

Glasrengöringsmedel är en viktig del av att hålla vindrutan ren och klar. Ammoniak-baserade rengöringsmedel är bra för rengöring av glaset på vindrutan till en hög glans, men de kan skada ytan på övriga ytor på din bil. Om du väljer att använda dem, vara mycket noga med att inte låta dem springa eller droppa. Dessutom använder dem i en väl ventilerad plats, eftersom de kan också irritera luftvägarna. Autopia-carcare.com rekommenderar en fönsterputs som annonserar sig som säkra för vinyl eller nyans. Detta är fallet för både spolarvätska och manuell rengöring med en trasa. Addera Microfiber Handdukar

Vid torkning din bil vindrutan efter tvätt, men du vill Använd en handduk som inte repar ytan på glaset. Microfiber handdukar är icke-slipande och absorberande, vilket gör dem idealiska för denna uppgift. Microfiber handdukar är också mindre benägna att lämna ludd bakom på ditt glas när du använder dem.
Glass Polish

Vindskydd utsätts för en hel del element både sitter i din uppfart och när de är ute på vägarna. Om du använder ett glas polish på vindrutan, kommer det att ta bort vatten fläckar och hindra dem från att utvecklas på vindrutan. Du tillämpar en auto glas polish som vax, polering på den och torka den med en mikrofiberduk.
Torkare

Vindrutetorkare är viktigt för underhållet av din vindruta . De måste kontrolleras regelbundet för att säkerställa att gummit är i gott skick och fortfarande ren. Skräp ska regelbundet tas bort så torkarna förblir intakt. När du rengöra glaset på vindrutan, torka dina vindrutetorkare och blad med en ren, fuktig trasa för att avlägsna skräp, buggar och väg rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123778.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.