Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tvättar en Audi

Många virvlar runt, även kallade spindelnät, repor och skråmor på ytan av din Audi kan förebyggas genom korrekt tvätta bilen. Nyckelordet är "korrekt." Många Audi ägare spendera oräkneliga timmar att tvätta sin bil felaktigt. Då de hittar virvlande på bilens yta och undrar vad som gick fel. Det är viktigt att använda rätt material och rätt metoder för att behandla färgen med den respekt den förtjänar och undvika skador på polska. Saker du behöver
Slang med
sprutmunstycke Skopor, 2 Review Pinnacle Bodywork Shampoo
Natural havssvamp
Pinnacle Safe Scrub Bug & Tar Pad
Swissvax hjulrenöring
Large borstar för hjul och hjulhusen
lammull mitt
Visa fler instruktioner
1

Fyll båda hinkar med rent vatten.
2

Park ditt Audi i ett skuggat område innan du börjar tvätta, eller tvätta det på morgonen eller kvällen när temperaturen är svalare. Addera 3

Börja med däcken. Använd stor borste, en vattenslang och spruta. Växla till den mindre penseln för att komma bakom bromsok. Använd mitt lammull att nå ryggen på ekrarna. Kontrollera hela hjulet och tvätta den för att ta bort all smuts och sot.
4

Börja på toppen av Audi och spraya bilen från topp till botten för att ta bort smuts och få bilen våt.
5

Plocka upp svampen, schampo och en av hinkarna. Börja tvätta Audi på toppen av bilen. Tvätta i en fram och återgående rörelse, inte ett cirkulärt mönster. Tvätta alltid i motioner som kommer att flytta längs din bil som vinden skulle när du kör. Cirkulära rörelser orsakar virvlar.
6

Pressa svampen ut efter varje avsnitt som du arbetar din svamp runt bilen, fortsätter att arbeta från toppen till botten. Skölj svampen i den andra hink vatten.
7

Ta bort tjära eller bugg rest med Pinnacle Safe Scrub Bug & Tar Pad, som rekommenderas av Direct Audi delar online. Det kommer inte att repa din yta eller använda hårda kemikalier.
8

Avlägsna munstycket vattenslangen och spola bilen i ett kontinuerligt flöde av vatten efter att du har tvättat hela Audi.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123777.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.