Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Polska jag Aluminum Trim på en 1968 Ford?

Aluminium trim läggs till bilar för något annat ändamål som till accent linjerna i bilen och lägg designdetaljer som gör att bilen ser bra ut. Det är inte annorlunda i en 1968 Ford. Polering dessa äldre delar kan bli knepigt, men kan som år av exponering och allmän brist på omsorg har orsakat dem att bli tråkig och blek. De kan kräva bara lite polish, men mer sannolikt kommer att behöva en hel strippning av anodisering och en djup polish. Saker du behöver
kaustiksodalösning
Aluminium polish
polerskiva drill
Hand
Skyddshandskar
Visa fler instruktioner
1

Skala av anodisering av aluminium trim med natronlut. Blöt en trasa i det och arbeta den på aluminium, torka bort det snabbt med en ren, torr trasa. Låt inte det blöta eftersom det kommer att lösa metallen. Konstaterar att kaustiksoda löser metall, skyddshandskar när du använder den. Hålla bort din färg så mycket som möjligt. Det bör inte vara ett bekymmer om du torka bort det snabbt men absolut inte låta det sitta.
2

Polera aluminium med Polerskivan och handborr. Applicera en liberal mängd aluminium polish till hjulet och torka bort rester med en ren trasa. Skulle någon komma på din färg, bara torka av den med trasan.
3

Polska svåråtkomliga ställen med fingrarna och en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123775.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.