Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Professionellt Ström Wash

Högtryckstvätt är det bästa sättet att ta bort bebyggda smuts och mögel. Används på rätt sätt, kommer de att ge en grundlig rengöring på någon yta, och vända den fruktade stort jobb i en mycket mindre, mer hanterbara uppgiften. Hemligheten till deras rengörande effekt är dramatiskt ökat vattentryck som är många gånger större än ens den starkaste vattenslangen. För att få ut det mesta av din makt bricka, och att makten tvätta som proffsen, följa några användbara riktlinjer. Saker du behöver
Ögonskydd
Gummihandskar
Work skor Flighter Long vattenslang
kommersiell kvalitet makt bricka med tillbehör
Skurborste
Cleaner
Visa fler instruktioner
1

Utrusta dig tillräckligt. Köp rätt makt bricka för de jobb du behöver det att göra. Välj rätt tryckområde, funktioner, trollspö och trollstav tips, och andra hjälpmedel som behövs. Vara säker på att få en bricka som använder varmvatten för större rengöring kapacitet.
2 Använd goggle-stil skyddsglasögon för att täcka hela området runt ögonen istället för monokel typ som vatten och kemikalier kan få bakom

Cover alla eluttag och belysning. Ta bort alla möbler och andra arbetsskador hinder i området för att skydda dem och ge en klar, obehindrad bana. Bär skyddsglasögon, handskar, kläder och arbetsskor.
3

inte försöka driva wash på en stege, eftersom det höga trycket från makt bricka kan slå dig ur stegen. Använd endast en stege för att nå och rengöra eventuella ovanligt smutsiga toppar för hand med en borste och rengöringsmedel. Gå tillbaka över dessa toppar med makt bricka när du står på marken.
4 Borsta vissa områden kommer att möjliggöra enklare makt tvätt rengöring

Spray vissa blekmedel från en flaska spruta på de mörkaste områdena till ta reda på vad du rengör. Titta det mörka området i några minuter. Använd högtryckstvätt om det inte ljusare eller blekna. Rengör området med en pensel om det försvinner, eftersom det är mer än sannolikt mögel.
5

Kontrollera att bekräfta att rätt munstycke är tätt kopplad till änden av staven. Starta motorn makt bricka per Instruktionsboken instruktioner. Handtag staven att bekanta dig med trycket och munstycket spraymönstret genom att spraya direkt på asfalt eller betong.
6 Skölj området tills allt renare har grundligt bort

Håll staven änden tre till fyra meter från ytan som skall rengöras. Luta huvudet av munstycket något nedåt. Täck området 3-4 meter i taget horisontellt.
7

Arbeta dig från ena änden till den andra, från botten till toppen. Spraya kontinuerligt från sida till sida. Skölj rengjorda området noggrant, uppifrån och ned, i motsatt riktning du rengjorde det, inom 10 minuter från besprutning.
8 Kontrollera alltid fönstren för några tecken på läckage eller skador efter tvätt dem

Var noga med att undvika fönsterrutor och armaturer med starkt tryck, eftersom stark, varmvatten tryck kommer krossa glas i sekunder. Håll inte munstycket på ett ställe, speciellt vid rengöring trä, eftersom det höga, varma trycket skadar träet och någon annan yta. Flytta trollstav från sida till sida hela tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123771.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.