Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Symtom på en urinvägsinfektion i en förfölja

En blåsa infektion, eller akut cystit, orsakas av en bakterie som finner sin väg in i urinvägarna hos hundar, människor och andra däggdjur. Det är en av de vanligaste sjukdomar i kvinnliga hundar, och dess symptom liknar de människor upplever. Om du misstänker att din hund har blåskatarr, få henne till en veterinär så fort som möjligt så att hon kan börja en kurs av antibiotikabehandling. Uttorkning
Kontrollera din hunds vattenskål ofta.

En av de vanligaste tecknen på en hund urinvägsinfektion, är uttorkning orsakad av renal systemets försök att rensa ut i urinvägarna. Iaktta din hund dricker beteende och vattennivåer skål för att se om hon dricker mer än vanligt. Överdriven törst är ett tecken på uttorkning. Addera blodig, illaluktande urin

blod i hundens urin är ett säkert tecken på att hon lider av en urinvägsinfektion. Urin som är grumlig, mörk och illaluktande signalerar också en infektion. Dessa symtom orsakas av bakterier i urinvägarna.
Frekvent Grooming

Frekvent slickande av könsorganen kan vara ett tecken på att din hund upplever inflammation och obehag av en urinvägsinfektion. Om du märker att din hund spenderar mer tid på att rensa hennes könsorgan, och hon slickar paras med kvidande eller ansträngd andning, boka en tid med din veterinär.
Svårigheter att urinera
< p> svårigheter att urinera eller spännare under urinering är ett tecken på en urinvägsinfektion i din hund. En urinvägsinfektion kan orsaka att din hund att känna sig som om hon måste tömma sin blåsa även om det är redan tomt. Om hon verkar ha svårt att passera någon urin alls, kontakta din veterinär omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123766.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.