Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Vad Home Produkter kan jag använda för att tvätta min bil?

Köpa produkter för att tvätta bilen med kan bli en dyr strävan om du vill få kvalitet poster. Men vad många inte vet är att du kan göra dina egna kvalitetsprodukter biltvätt hemma med saker som du förmodligen redan har runt ditt hus. Enligt Samla Little by Little hemsida, när det görs rätt, kan hemlagade biltvätt produkter vara lika bra som - om inte bättre än - många av de produkter du köper retail. Bil Washing Solution

lösning du använder för att tvätta din bil behöver inte vara komplicerat. Du behöver bara bra rengöringsmedel balanseras med tillräckligt med vatten så att de inte kommer att lämna tvålrester bakom. För att göra en grundläggande tvål biltvätt, fyller en fem-liters hink med vatten, en kopp diskmedel och 12 matskedar pulveriserad rengöringsmedel. Använd inte något som har ett blekmedel additiv. Mixa ingredienserna tills Tvålpulver är helt upplöst.
Däck Cleaner

Du kan använda en mjuk renare gel blekmedel att skrubba däck ren. Du kan också göra ett däck renare med en oljebaserad renare, en kvarts tesked citronolja, en tesked blekmedel och en fjärdedel kopp borax. Blanda oljebaserade rengöringsmedel med vatten i en hink per instruktionerna på flaskan, tillsätt sedan de ovan angivna ingredienserna till blandningen.
Interiör Carpet Cleaner
< p> För att rengöra insidan mattan i bilen, behöver du club soda och majsstärkelse. Blot upp så mycket fläcken som du kan innan det sätter i. Använd club soda och en svamp för att torka fläckar rena, strö majsstärkelse på mattan och vakuum upp det. För oljefläckar du ska klappa majsstärkelse på det färgade området. Låt det sitta över natten, sedan dammsuga upp det. Du kan också använda eller bakpulver i stället för majsstärkelse.
Bilvax

Hemlagad bilvax bör göras från en halv kopp vinäger, en kopp linolja, fyra matskedar av karnaubavax och två matskedar bivax. Använd en dubbel panna att smälta samman ingredienserna, häll sedan dem i en behållare och vänta på dem att stelna. Applicera vaxet på din bil med en luddfri trasa doppad i ättika.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123751.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.