Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Vad är det bästa sättet att rengöra det nya glaset bil strålkastare?

Nya bilstrålkastare avger en attraktiv, kristallklart utseende som snabbt dämpar över tiden. Smuts, vägsalt och andra gemensamma element trafikanter fastnar ofta till strålkastarna, snabbt utveckla en tjock film som inte bara gör att strålkastarna ser oattraktiv, men också minskar mängden belysning av strålkastarljuset. Genom Strålkastarrengöring ordentligt, kommer du behålla som ny utseende strålkastarglaset. Saker du behöver
Carwash tvål
Tandkräm
Nylon skurborste
Vatten
matlagning spray
Rengöring rag
Visa fler instruktioner
1

Fukta en nylon skrubber svamp med vatten och 1 tsk. biltvätt tvål. Skrubba strålkastarna med denna tvål svamp. Den nylon skrubber har en slipande konsistens som kommer att bryta sig loss rester utan att repa strålkastarglaset.
2

Skölj strålkastarna ordentligt.
3

Squirt 1 tsk. av tandkräm på svampen, och fortsätta skura strålkastarna om några rester kvarstår. Skölj igen. Upprepa tills strålkastarna återställs till nyskick.
4

Spray en dimma av matlagning spray på en rengöring trasa och torka den över strålkastarna. Detta kommer inte bara lysa strålkastarna, men också förhindra nya rester från att samla på strålkastarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123750.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.