Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man använder diskmedel för att tvätta bilar

Bil underhåll är jobbigt och tidskrävande, eftersom bilen behöver tvättas regelbundet för att avlägsna smuts, rester och andra element som bygger upp genom körning på allmän väg. Kommersiella biltvätt rengöringsmedel är dyra, och ofta innehåller rengöringskemikalier som är osäkra till ditt hem och miljö. Istället för att använda hårda kemiskt rengöringsmedel, tvätta bilen med en enkel maträtt såplösning, som är mild men ändå stark nog att ta bort tuff fett, smuts och uppbyggnad. Saker du behöver
Slang
Diskmedel
Sponge
Bucket
Visa fler instruktioner
1

Häll 1/4 kopp flytande diskmedel i en hink, sedan använda en slang för att fylla skopan resten av vägen med vatten. Detta kommer att skapa skummande såpvatten som fungerar perfekt för att tvätta bilen. Utanför bilen
2

Slang med klart vatten för att ta bort lösa rester och uppbyggnad.
3 < p> Doppa en rengöringssvamp i tvålvatten och börja tvätta bilen. Börja på taket, sedan arbeta dig ner till windows och så småningom till den nedre panelen i bilen.
4

Skölj varje område som du rengör den. Till exempel, tvätta hela taket skölj sedan, tvätta vindrutan skölj, och så vidare. Detta kommer att förhindra att diskmedel torkar på ytan innan det sköljs bort.
5

ge bilen en sista sköljning efter att du har rengjort den helt. Den diskmedel kommer säkert ta bort all uppbyggd precis lika bra som en produkt speciellt för rengöring av bilar, plus att det kommer att torka klar och fri från ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123746.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.