Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Ren Vinyl Roofing

Vinyl tak på konvertibla bilar, som ibland kallas trasa topp tak, är ett tillbehör som ger en sportig handlag någon bil. Ta hand om din vinyl topp kräver att hålla den ren och ordentligt återfuktad för att förhindra uttorkning och sprickbildning av tyget. Metoderna för rengöring vinyl är enkla att göra och kan göras av vem som helst, det är bara en fråga om att vara medveten om vad som är bra för vinyl tak och vad som kan skada toppen. Saker du behöver
Rena trasor
Bucket
Vinyl skumrengöringsmedel
Vatten
Vinyl Protectant
diskborste
Visa fler instruktioner
1

Clean sav och fågelspillning så snart som möjligt med en nylonborste och vatten. Om spillning eller SAP kvar på vinyl, applicera skummet renare till området och låt det sitta i några minuter innan skuras bort. Skölj med rent vatten och torka av med en ren trasa för att avlägsna eventuella rester.
2

Tvätta toppen när du tvättar bilen. Applicera vinylrengöring till toppen och låt det sitta medan du tvättar resten av bilen. Återgå till toppen när du är klar med rengöringen resten av bilen. Scrub toppen i cirkulära rörelser över hela toppen. Skölj med vatten och torka med en ren trasa. Ansök vinyl Protectant till toppen, låt den torka.
3

Använd automatiska biltvättar som har vattenstrålar och hängande dukar. Biltvättar som har tunga fat penslar kan repa och skada vinylen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123736.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.