Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Gas Med Två Cycle Oil spills på Car Klädsel: Hur rengör jag det

Bensin och tvåtaktsolja är både petroleumbaserade produkter som kan rengöras med icke-polära lösningsmedel såsom aceton eller lacknafta?. Kan dock använda sådana lösningsmedel på klädsel skada tyg och vinyl säten, samt lämnar en obehaglig lukt. Diskmedel med fett-skärande förmåga är en bättre lösning för att avlägsna gas lukt och oljerester från klädseln med minimal risk för missfärgning eller ytterligare skador. Saker du behöver
olja-absorberande dyna sälja Grease-styckning diskmedel
Varmt vatten
Blandarskålar
elvisp
Tandborste
Rag
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Blot spillet med en olja absorberande dyna för att avlägsna huvuddelen av petroleumprodukter. Tryck ordentligt med pad och låt det absorbera olja och bensin från sätet.
2

Häll 1/4 kopp fett-skär diskmedel och en kopp varmt vatten i en skål. Blanda tvållösning med en elvisp, till en fluffig, maräng-liknande konsistens.
3

Arbeta tvållösning i det färgade området, med hjälp av en tandborste. Börja vid den yttre kanten av fläcken och arbeta dig in mot mitten.
4

Torka av tvålen av, med hjälp av en fuktig trasa. Börja vid den yttre kanten av fläcken och arbeta dig in mot mitten tills ytan tvål har tagits bort. Skölj tvålen ur trasan med rent, varmt vatten och vrid ur den ofta under denna process.
5

Fukta området med trasan. Placera en ren, torr handduk över området och tryck ner på fläcken för att utesluta alla kvarvarande tvållösning från klädseln. Byt till en färsk handduk, om den första handduken blir alltför mättad för att absorbera mer fukt.
6

Inspektera fläcken för tecken på kvardröjande gas eller olja. Upprepa steg 3 till 5 vid behov tills fläcken tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123728.html

Previous:
Next: No

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.