Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får Veck ur en bil Mat

Fordonsägare skyddar mattan i sina fordon genom att placera bilmattor i golvmunstyckena. När föraren eller passageraren in i bilen med leriga skor, överför smuts på mattor i stället för mattan. Samt att hålla det inre av fordonet ren, är det förvånansvärt lätt att ta bort golvmattor för tvätt. Olyckligtvis förvränger maskintvätt formen på mattan för att skapa veck, men att ta bort dem är enkel. Metoden fungerar även för nya bilmattor rullas upp när de har varit i förvaring. Saker du behöver
Bil Mats
Spray flaska rent vatten Flighter Iron
Strykbräda
fuktig handduk
Books
Stiff pensel
Show Mer Instruktioner
1

Avlägsna bilmattor från förpackningen om de är nya och öppna dem. Placera mattan på marken och jämna ut så många veck som möjligt med handflatan. Placera bilmattor på en strykbräda med vecken uppåt och spraya en lätt tillämpning av rent vatten över dem.
2

Täck mattorna med en fuktig handduk och värma upp ett järn till maximal temperatur på en ånginställning. Passera järnet över toppen av handduken långsamt, genom att värmen dra ut fukt underifrån. Lyft handduken regelbundet för att säkerställa fibrerna i mattan är stretching och fortsätt tills alla veck faller ut.
3

Prova omvänd rullande bilmattor som skrynklas uppåt i vardera änden. Vänd mattan upp och ner och slå en ände tillbaka på den bakre sidan av sig själv för att skapa en rullad effekt. Håll mattan höll hårt i dina händer och fortsätta rulla över hela längden tills du når den motsatta sidan. Rulla ut mattan och upprepa processen över bredden för att ta bort veck och se till att mattan ligger plant i fotutrymmet.
4

Placera mattor utanför i direkt solljus om du bor i en region där temperaturen överstiger 75 grader Fahrenheit. Lämna mattor och låta värmen från solen för att frigöra spänningen av fibrerna naturligt. Använd den omvända rullande systemet efteråt för att ge bästa resultat.
5

Lay mattorna på golvet och placera tunga föremål på dem. Försök att använda vikten av en telefonkatalog eller en trave böcker för bästa effekt. Borsta upp fibrerna i mattorna efteråt med en hård borste för att återställa alla plana områden.
6

Placera mattor i fotutrymmet utan att försöka ta bort veck med någon annan metod. Låt dagen till dag förflyttning av fötterna för att sträcka fibrerna naturligt. Motvals mattorna med några dagar för att hjälpa till att frigöra eventuell kvarvarande spänningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123727.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.