Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Komma Sko Marks Off Side av bildörrar

oavsett hur försiktiga vi försöker att vara, är det praktiskt taget omöjligt att få ut av en bil i dessa dagar utan att skrapa insidan dörrpanelen med foten. En eller två små märken kanske inte fånga ögat, men när hela familjen klättrar in och ut ur bilen på en daglig basis, slitage snart börjar visa. Att bli av sko märken är förvånansvärt lätt, men den metod som fungerar bäst beror på hur illa scuffing är. Saker du behöver
Maskeringstejp nära Old Bucket tidningen
av varmt vatten
Milt rengöringsmedel
Sponge
torr trasa
återfuktad våtservetter
Interiör detalj gel
Mikrofiberduk
Cutting förening
Visa fler instruktioner
1

bort personliga tillhörigheter från fickan på dörren interiören. Blockera något tyg delar av dörren interiör med maskeringstejp och gamla tidningar att skydda dem från att bli blöt. Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt en liten mängd milt rengöringsmedel.
2

Doppa en svamp i hinken och vrid det tills vattnet slutar rinna fritt. Applicera fuktig svamp till det drabbade området och torka det försiktigt för att avlägsna alla spår av smuts. Försök att inte pressa ner hårt på svampen som grus i smutsen kan vara slitande och för mycket tryck kan leda till repor.
3

Torka insidan av bilen dörren ordentligt med en ren trasa och inspektera de återstående varumärkena. Ta en näve fuktade våtservetter och försiktigt gnugga bort på skav. Texturen av de fuktade våtservetter är perfekt för att ta bort märken från läder eller vinyl klädsel och de flesta skav bör komma undan ganska lätt. Torka återstoden från våtservetter med en ren trasa och torka igen med en fuktig svamp för att undvika fläckar.
4

Applicera en liten mängd av inredning detaljer gel till en mikrofiberduk, om du försöker ta bort tunga skav. Dessa geler är milt slipande men kommer inte att orsaka några synliga tecken på repor. Gnid gelén försiktigt i skav tills markeringarna lyfts bort. Använd ytterligare tillämpningar av gel som krävs tills alla skav avlägsnas.
5

Sprid ut eventuella kvarvarande interiör detalj gel över resten av vinyl eller läder, med en ren mikrofiberduk, att lämna en glänsande, fläckfria utseendet. Om sko skav har visat sig vara särskilt envis, upprepa proceduren med en fin kvalitet skärande förening, följt av ytterligare en tillämpning av inredning detaljer gel.
6

Ta bort maskeringstejpen och tidningen från dörren interiör. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123726.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.