Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får man en Seat Läder bil att stoppa rippningen

Skötsel av din bil är en viktig del av underhållet. Som ett fordons ägare, bör du investera tid och pengar i allmänhet underhåll av din bil. Detta inbegriper att skydda skinnklädsel. Tårar, eller revor, i ett skinn kan allvarligt sänka värdet på din bil. Lär dig att ta hand om dina lädersäten att förlänga livslängden på insidan av ditt fordon. Saker du behöver
Mikrofiberduk
Leather Cleaner Review Vehicle solskydd
Bilklädsel
Visa fler instruktioner
1

Rengör dina lädersäten gång en vecka med läderrengöring och en ren mikrofiberduk. Olja och smuts kan försvaga läder, och därmed spricka och rippa. Torka dina säten med läder balsam efter rengöring.
2

täcka dina fönster med solskydd när den parkerades i soliga områden. Direkt solljus tränger fönsterglas, vilket orsakar inre temperaturen att stiga. Extrema temperaturer kan orsaka sprickor och riva i läder.
3

Spricka dina fönster på sommaren när parkerade. Tillåter luft att cirkulera i och ur bilen kan hjälpa till att sänka den inre temperaturen i bilen.
4

Installera säte täcker över dina lädersäten. Klädslar ger ett enkelt sätt att skydda era platser från att samla smuts. Ett robust lock kan ge ett lager av skydd mot punkteringar, vilket Vänster obehandlad kan leda till stora tårar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123724.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.