Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får Torkad Hairspray Off lädersäten Bil

Oavsett om du är en förare på språng som tillämpar en massa hårspray medan i bilen, eller du har haft en behållare av hårspray läcka på dina lädersäten bil, vet du att det är svårt att avlägsna klibbig röra. Vissa produkter för rengöring bilstol är inte säkert att använda på läder, och de flesta läder rengöringsmedel inte är tillräckligt starka för att få torkat hårspray bort sätena. Du kan ta bort hårspray med några enkla material. Saker du behöver
Varmt vatten handdukar
FROTTE
Skurborste
Leather Cleaner Review Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Användning en frottéhandduk som fuktats med varmt vatten för att torka av hårspray utanför lädersäten. Var noga med att blöta hela området täckt av hårspray. Skrubba området med handduken för att lossa hårspray.
2

Ansök mer varmt vatten på säten och använda en skurborste för att försiktigt skrubba torkade hårspray bort sätena. Scrub tills all hårspray är borta. Torka av skinnet med en ren handduk.
3

Torka läderrengöring över området med en frottéhandduk. Detta rengör lädret och eventuella bitar av hårspray som finns kvar.
4

Använd en dime-size mängd läder balsam på det område som du rengjorda, arbeta in den med en ren frottéhandduk. Låt lädret torka naturligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123723.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.