Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man hjälpa minska utseendet av repor på lädersäten Car

Läder bilbarnstolar utstå en hel del användning och är känsliga för repor, skav, tårar och skrubbsår. Hålla lädersäten söker nya kräver lite underhåll och skötsel. Grunda eller djupa repor kan förringa det estetiska överklagande av fint läder, oavsett vilken typ av bil. Beroende på djupet av scratch, de flesta läder reparationssatser har de nödvändiga produkter och verktyg för att minska och med eliminera läder repor. Reparationssatser kan köpas på hårdvara eller bildelar butiker. Saker du behöver
Läder reparation Sandpapper kit
(800-grit) katalog Rags
Bomullsswabs
Tandpetare
Plasttejp
Visa fler instruktioner

1

Öppna alla dörrar på fordonet för att ge tillräcklig ventilation för kemiska ångor som finns i läder reparationssats. Hämta rengöringsmedelslösningen ur satsen och fukta en bomullstuss eller trasa slut. Rengör den totala bredden och längden på den repade området, löpning svabben eller trasa längs spåret, vinkelrätt mot scratch linje. Om du har flera lokaliserade repor, rengör dem alla på samma sätt, ta bort mat fläckar, kroppen olja och eventuella kvarvarande läder beskyddare eller vax.
2

Använd en bomullspinne för att applicera ingrediensen läder förberedelse till scratch, se till att nå innanför scratch och utanför scratch området på alla sidor. Beredningen ingrediensen tjänar till att etsa eller grov upp strukturen av läder material för att ge ordentlig vidhäftning.
3

Applicera en liten mängd kit fyllnadsmaterial om repan har utvidgats djupt in i lädret . Applicera filler med en bomullspinne, gör ett pass över scratch och låta den torka enligt anvisningar. Applicera ytterligare ett lager för att öka ytan ytterligare, och låt det torka. Applicera så många lager som behövs för att öka ytan och fylla i scratch depression.
4

Använd satsen sandpapper för att slipa torkade fyllnadsmaterialet tills toppen av läder ytan är plan och slät. Om satsen inte innehåller fint sandpapper, använder 800-slippapper. Sand vinkelrätt mot scratch linje, något ludd ändarna och ytterkanterna. Torka bort överflödigt och låt spacklet torka.
5

Applicera ingrediensen kit läder (matchande färg) över scratch området. Använd änden av en trasa eller bomullstuss för att göra en passage. Låt det torka. Gör en andra eller tredje passage över scratch med läder reparation ingrediensen, tills den genomträngt grundligt in i filler. Låt torka. Applicera ett lager av läder balsam-protector (i satsen) till scratch, detta skapar en naturlig glans och fungerar som en smuts barriär
6

Bänd upp i slutet av lädret med en tandpetare. Om scratch har trängt så långt att en reva i lädret. Applicera lite kit lim på kanten av brottet området, sedan försiktigt lirka trasiga ändarna. Använd en liten plastbit tejp för att hålla rivna sömmen tillsammans. Låt limmet torka enligt anvisning. Applicera läder filler över tår som behövs för att höja ytan. Sand med 800-grit sandpapper, sedan applicera ingredienserna läder reparation. Applicera balsam-beskyddare som det sista steget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123722.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.