Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur fixar Sprickor i instrumentpaneler

instrumentpaneler, som är gjorda av vinyl, ofta spricker med tiden. Det finns flera gärningsmän att skylla, men det viktigaste är solen. Mycket stora sprickor kan vanligtvis inte repareras och kommer att kräva att du byter hela din instrumentbräda. Däremot kan mindre sprickor repareras med hjälp av ett kit instrumentbräda reparation, som vanligtvis består av en del silikon täta och vinylfärg. Det bör noteras att detta är oftast en tillfällig lösning och sprickorna kommer tillbaka efter några år. Saker du behöver
ren, torr trasa
silikon täta
Paint spatel 200-grit sandpapper
vinylfärg
Liten pensel
Visa fler instruktioner

1

Torka bort damm och smuts på instrumentbrädan med en ren trasa. Avstå från att använda en skyddande. Håll streck torrt och dammfritt.
2

Fyll sprickan med silikon täta tills sprickan är helt fylld. Ta bort överflödig fogmassa (något som sitter ovanför sprickan) genom att skrapa ytan med färgen spatel. Låt fyra timmar för täta för att torka.
3

Slipa silikon täta och vinyl instrumentbräda område med fina (200-grit) sandpapper tills den är slät. Torka bort eventuellt damm eller skräp som visas som en följd av slipning processen, med en ren, torr trasa.
4

Välj färgen färg som bäst passar din instrumentpanel och måla över den ifyllda spricka, med användning av en liten pensel. Låt ett par timmar för detta skikt av färg till helt torr.
5

Lägg ett andra skikt av färg, men den här gången, lägga textur till färgen genom att badda den med en svamp. Detta kommer att bidra till att efterlikna den texturerat utseende av instrumentpanelen, dölja sprickan lite mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123720.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.