Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får man en lukt regnvatten ur en bil Floor

Regnvatten kan ange bilens interiör ett antal olika sätt, bland annat ett öppet fönster eller dörr. Vatten orsakar mögel att växa på mattor och mattor. De svampar avger en doft som är stark och ohälsosamt att andas. Att få en vatten lukten av bilens mattor och mattor kräver mer än att bara maskera lukten med en deodorant. Du måste rengöra mattor och mattor med ett schampo avsett för bekämpning av vattnet luktar och mögel uppbyggd. Saker du behöver
soppåse
Våt-torr dammsugare eller kommersiell dammsugare
Bucket
mattan och stoppning schampo med doft deodorant
Varmt vatten
Stiff skurborste
Latex handskar
2 stora handdukar
vattenslang med spruta
Stor hink eller badkar
Visa fler instruktioner
Rengöring
1

bort golvmattorna och placera dem på en betongyta för rengöring senare. Dammsug mattan och springor noggrant med en våt-torr dammsugare eller kommersiell dammsugare på en biltvätt.
2

Blanda 1/2 kopp av en matta och klädsel schampo innehållande en lukt deodorant och en 1 /2 liter varmt vatten i en hink. Rör om tvållösning med en hård skurborste. Använd latexhandskar för att hålla händerna torra.
3

Applicera tvålen lösning på ett område av mattan. Skrubba området kraftigt för att ta bort smuts, mögel och dålig lukt. Fortsätt tills området matta är rent och luktfritt.
4

Blöt en stor handduk med vatten från en vattenslang eller diskbänk. Vrid ur överflödigt vatten och torka mattan för att avlägsna rester tvållösning. Dammsug mattan torka med en våt-torr dammsugare eller kommersiell dammsugare kan extrahera vatten.
5

Upprepa stegen för att rengöra nästa avsnitt av mattan. Lämna bilens dörrar öppna så att mattan kan lufttorka när du extrahera vattnet.
6

Kontrollera bilens golv för lukter. Om du märker en vatten luktar eller någon annan kvardröjande lukt, upprepa stegen tills lukten är borta -. Ni kanske rent bilens matta mer än en gång till fullo extrahera vattnet lukt från bilen

Rengöring Floor Mats
7

Spray varje golvmatta med vatten för att avlägsna löst damm och smuts. Placera mattor i en stor hink eller badkar. Fyll hinken eller badkaret med vatten och tillsätt 1/2 kopp matta och klädsel schampo.
8

Skaka mattor i badkaret med händerna. Skrubba varje matta med skurborste - skrubba båda sidor tills mattorna är rena
9

Spraya mattor med vatten för att avlägsna tvållösning, smuts, skräp och lukter tills vattnet är klart.. Dammsug mattorna torka.
10

Låt Mats lufttorka på en ren yta och kontrollera dem för lukter. Om du märker ändå en vatten luktar eller någon annan kvardröjande lukt, upprepa stegen tills lukten är borta. När mattorna är luktfri, placera dem tillbaka i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123719.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.