Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar Overhead Tyg i bilinredningar

Reparera overhead tyg i bilinredningar, även känd som headliners, är ett sätt att göra en skadad headliner håller längre utan kostnad och ansträngning av ersättare. Inte alla skadade headliners kan repareras, men lapp är ett alternativ om tyget är stark. Torr-ruttnat eller sprött material kommer att falla sönder vid hantering. Dessutom kommer lappade området vara synliga, men skadan sprids inte lika snabbt i lappade området eftersom det i fibrerna runt en rå hål. Saker du behöver
1 ark spårning Penna papper
eller krita ruler
Raka stift
Matchande headliner tyg
Saxar
vävlim eller fray-stopp lim
Gängad, böjd handen synål
Visa fler instruktioner
1

Center den ritpapper över headliner är skadade området. Hitta den yttre kanten av den skadade platsen och spåra den på papperet.
2

Placera ritpapper framsidan upp på ett bord. Åtgärd 2 inches ut hela vägen runt konturerna av det skadade området. Detta är ditt mönster.
3

Nåla fast mönstret på tyget och klipp ut formen du ritade. Ta bort stiften.
4

Applicera ett par droppar av tyg lim och sprida limmet med munstyckets spets hela vägen runt den skadade kanten på innertaket. Också applicera några droppar lim på den råa kanten på baksidan av lappen. Låt limmet torka helt.
5

Vik kanten av plåstret med 1/2 tum hela vägen runt plåstret. Nåla kanterna ner om de inte stannar där du placerar dem.
6

Placera plåstret över den skadade platsen på headliner. Sy hela vägen runt plåstret med dold söm eller en blind fållar stygn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123718.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.