Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man gör en bandpilbåge Topper

Dekorera dina egna kakor ibland handlar om att göra intrikata tårta toppers för utsmyckning. Toppers behöver inte vara ätliga, och om de inte kan återanvända dem. Att veta hur man gör en rosett cake topper utnyttjar sidenband och lägger till en touch av färg och konsistens till någon av din tårta skapelser, vare sig de är formella eller för en tillfällig dessert. Saker du behöver
sidenband rullar
Sax
Giftfria hantverk lim
Rice pappersarket
1 msk. fondant
Visa fler instruktioner
1

Snip 24-tums längder av band från tre olika rullar med sidenband. Välj tre olika bredder för en mer strukturerad effekt. Du kan välja alla samma färg om du vill ha en enfärgad tema eller olika toner för att hålla fast vid ditt färgschema.
2

Knyt varje längd av bandet individuellt i en enkel båge.

Billiga 3

Pressa en prick av giftfritt hantverk lim på den i mitten av knut av den största bågen. Följ den näst största båge till detta limmade område. Pressa annan prick av lim på framsidan av den näst största båge och fäst sedan sista bågen till limmade området. Detta skapar en tredelad båge skapas med de tre olika bredd band.
4

Skär ner ett ark av rispapper i en cirkel som mäter 6 inches i diameter. Detta kommer att passa på toppen av de flesta kakor. Skär ner något tills den passar precis i mitten av kakan om den är mindre än 6 inches.
5

Dab fingrarna i kallt isvatten och sedan rulla fondant mellan fingrarna, plattas den. Tryck den mot mitten av ytan på rispapper utklipp. Fäst bakre knut på den största bågen till denna klick fondant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123717.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.