Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får Finger Nail Polish Off lädersäten

Nagellack skapar en obehaglig fläck på lädersäten, särskilt om färgen på polska är mycket annorlunda än lädret. Medan aceton-baserade nagellack remover förstör målgång på lädersäten, nyare och mindre giftiga nagellacksremover formler finns att inte skada lädret så länge du jobbar snabbt och inte låta plockaren att sippra in i lädret. Allt du behöver göra är att torka den färgade ytan med en applikator indränkt i giftfritt nagellack remover, och blot området torrt när du tar bort fläcken. Saker du behöver
Giftfria nagellack remover kompress
bomull eller liknande applikator
mjuk, torr trasa eller pappershandduk
läderrengöring eller sadel tvål
Läder balsam
Show Mer Instruktioner
1

Mätta en bomullstuss eller liknande applikator med ett giftfritt nagellack remover som inte innehåller några aceton eller liknande lösningsmedel som helst. Kontrollera noga etiketten att det märke du använder inte innehåller alkohol, toluen, toluen eller metyletylketon (MEK), eftersom alla dessa lösningsmedel kan skada lädret.
2

Applicera nagellack remover direkt på fläcken. Blot området med en ren trasa eller pappershandduk efter en stund eller så för att förhindra remover från att sippra in i lädret. Upprepa processen tills fläcken tas bort.
3

Ta bort alla spår av fläcken och remover med en mjuk, fuktig trasa. Använd läderrengöring eller sadel tvål vid behov och om detta rekommenderas av tillverkaren av era platser. Applicera en läder balsam på sätet enligt anvisningarna på förpackningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123716.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.