Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort repor från en Leather Skift

När du först köper din bil det ser helt orörda, särskilt interiören. Interiören i en ny bil har ännu inte fläckad av fläckar från utspilld drycker eller snacks och har ingen ingrodd smulor och ingen envis djurhår klängande till klädseln. Läder interiörer kräver ännu mer vård, eftersom läder är ett organiskt material som kräver särskild rengöring och allmän behandling. Till exempel, till skillnad tygklädsel, är läder känsliga för repor och märken. Din läderklädda skift enkelt sätt kan skaffa repor bara från friktion med nycklar, ringarna på handen eller jämförbara objekt. Lyckligtvis kan du minimera dessa repor så mycket att de verkar försvinna. Saker du behöver
allrengöringsmedel läder rengöringsmedel
3 till 4 mjuka trasor
Saddle vax
Visa fler instruktioner
1

Spray läder skift lätt med en läder rengöringsspray. Torka av den med en mjuk trasa. Detta kommer att bättre exponera där alla repor är.
2

Doppa en mjuk trasa i en hög kvalitet sadel vax. Skopa upp en mängd jämförbar med storleken på en baby handflata.
3

Täck lädret förskjutning i sadeln vax. Använd trasan för att kraftfullt slipa lädret skift med sadeln vax. Det är viktigt att du anstränger maximalt tryck när du gör detta för att polera ut repor.
4

Lägg sadel vax på trasan och fortsätta att polera ut repor med trasan, utöva starka påtryckningar tills de börjar blekna betydligt.
5

Låt sadeln vaxet att tränga in i lädret skift i ungefär en timme. Torka bort överflödig sadel vaxet med en ny duk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123715.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.