Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur gör jag Shape Auto Foam Door Klädsel?

Reupholstering insidan av bilen är en viktig uppgift som ofta är bäst till proffs. Reupholstering sidopanelerna av dina bildörrar är mycket lättare, dock. Bildörrar kan genomgå en betydande mängd av slitage. Fräscha upp bilens interiör genom att ersätta den stoppade sidopaneler på dörren. De flesta bildörrar endast påstapetserad och kräver att du tar bort luckan, dra ut bara det avsnitt som är klädd. När du gör detta, blir det avsnitt som ska reupholstered en användbar guide för att forma en ny bit av auto dörren klädsel skum. Saker du behöver
Skruvmejsel (om det behövs för att ta bort dörrpaneler, baserat på din bil märke och modell) katalog Skurborste (frivilligt, för att avlägsna gamla limmet och skum) katalog Plastskrapa (frivilligt, för att avlägsna gamla limmet och skum) katalog Kraftiga sax (för att skära skummet) katalog Kraftig Limspray (specificerad som lämplig för bilklädsel)
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den inre panelen i bildörren. Borttagning varierar beroende på vilken typ av bil du har, bilens manual eller en snabb sökning på Internet för "ta bort (bilmärke, modell och år) bildörr" kommer ge dig de närmare detaljerna för att ta bort bilens panel. Detta gör att du kan komma åt den stoppade bit från baksidan av panelen, där den är säkrad.
2

Ta det stoppade panelen på din bildörr. Återigen kommer storleken och positionen för denna panel varierar beroende på märke och modell av din bil. Det kan vara säkrade med klämmor eller skruvar, eller helt enkelt tätt och borde tas bort genom att bända med en skruvmejsel. Iaktta försiktighet för att undvika att skada resten av bildörren.
3

Peel klädseln och skum av stoppade panel av bildörren. Beroende på din typ av bil och hur gammal bilen är, kan detta vara svårt eller lätt. Skummet och stoppning kan lossna eller du kan behöva för att skrapa den med en plast skrapa eller skurborste. Få det rena som möjligt för att skapa en tydlig, slät yta för att du sätter tillbaka skummet och klädseln med lim.
4

Placera stoppade panel ovanpå skummet du kommer att använda för att reupholster panelen. Trace runt panelen med en penna.
5

Klipp ut spårade bit, lägga till en extra marginal på minst 1 tum hela vägen runt panelen, för att möjliggöra för inslagning. Skummet kan lätt klippas med sax.
6

Applicera spray lim till panelen, som arbetar i små sektioner. Forma skummet genom att långsamt linda den runt panelen, forma den till konturerna av panelen som du går. Arbete i små delar för att säkerställa att limmet inte torkar för snabbt och skummet är vidhäftad smidigt.
7

Fäst marginalen av skum till baksidan av panelen, när skummet är fäst vid front, med hjälp av spray lim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123714.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.