Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter bil mattan med gummigolv

Oavsett om du använder ditt fordon för arbete eller har små barn eller husdjur, bilmatta kan inte hålla sig väl med tiden. Byta mattan med gummigolv kan vara en idealisk lösning. Lyckligtvis kan du köpa kit gummigolv som gör att du kan byta golv själv. De flesta biltillverkare erbjuder byggsatser Gummigolv för olika modeller, och installationen är likartad för de flesta bilar. Saker du behöver
Gummigolv kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lämna satsen gummigolv i solen medan du isär mattan från ditt fordon. Värmen från solen kommer att göra gummigolv mer följsamma och lättare att arbeta med.
2

Öppna alla dörrar på din bil innan du tar bort mattan.
3

Ta bort kick-panel för hand genom att dra upp de plastmuttrar i hörnen och ta bort clipsen som håller fast mattan längs dörren sylt.
4

Gratis rocker fortfarande plattorna genom att dra upp att släppa klippen.
5

Ta ut bilbarnstolar med en 3/8-tums ratchet att ta bort skruvarna i sitsen spåren. Ta bort spår och sätena själva. Lyft sätena ur bilen genom att placera ena handen på undersidan av sätet och den andra på nackstödet. Du kan lämna baksätet i bilen.
6

Dra den gamla bilen mattan löst genom att starta i ena främre hörnet. Rulla mattan bort från instrumentbrädan och mot den bakre delen av bilen. Ta hela avsnittet av mattan ur bilen.
7

Arrangera gummigolv utanför bilen så den främre delen är i linje med den främre delen av bilen. Vik den bakre delen av gummigolv mot mitten och den främre delen över ryggen, skapar en burrito-liknande form.
8

Lyft gummigolv i bilen och placera den i mitten av hytten. Var noga med fronten fortfarande är vänd mot fordonets front.
9

Rulla den främre delen av gummigolv mot instrumentbrädan. Kontrollera säkerhetsbältena och golv radas upp och allt ligger plant på plats.
10

Rulla den bakre sektionen av gummigolv i baksätet på bilen. Tryck på gummit på plats och längs spåren i hytten.
11

Sätt bilsäten tillbaka in i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123713.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.