Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Flock en Dashboard

Flockning är en teknik för applicering av nylonfibrer över en yta för att ge det en tålig, sammetslen yta. Tekniken har utvecklats för att belägga instrumentpaneler av rallybilar att minska bländning. Det blev snabbt populär som ett billigt och effektivt sätt att återställa den inre av ett fordon. Du kan betala för att få den här processen gjort, eller du kan göra det själv på en mycket lägre kostnad. Saker du behöver
Plastfolie
Paper
Maskeringstejp
Cleaning Foam alkohol
slipkloss
100-slippapper
Flockning pistol
Andningsmask
Polyester flock
Flock lim
Paintbrush
Duk
Dammsugare
Visa fler instruktioner
1

täcka alla delar av bilens inredning som du vill inte att tillämpa flock. Sätt plastfolie över sätena och tejpa papper över fönstren, ratten, kontrollpaneler och fläktar.
2

Torka instrumentbrädan med alkohol och en trasa. Efter detta, torka av den med en fuktig trasa och låt det torka.
3

Linda sandpapper runt slipkloss och köra den över instrumentbrädan. Var noga med att få alla fläckar på instrumentbrädan ruggas upp, detta kommer att hjälpa flocken att hålla
4

Måla instrumentpanelen med flockadhesiv.. Måla endast ett tunt lager och försöka hålla stroke ens. Arbeta snabbt så att limmet inte torkar.
5

Fyll flockas pistolen med flock och spraya streck. Använd långa, jämna drag, håller munstycket på pistolen vid 90 grader från ytan och 10 inches ovanför. Spraya på ett lager dubbelt så tjock som du tänker på det färdiga resultatet.
6

Låt en vecka för flocken att torka helt. Kör en dammsugare över den för att ta bort överflödigt flock.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123712.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.