Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man gör en Sunvisor Cover

Om du vill lägga till lite stil på ett fordon eller renoverar en klassisk bil, gör ett omslag för ett solskydd är ett projekt som du kan göra hemma. På bara några steg, kommer du att kunna ta bort det gamla materialet av visiret och ersätta det med ett nytt tyg som du väljer. Skapa ett solskydd lock som matchar interiören i resten av bilen eller skapa ett nytt utseende genom att införa en ny färg eller mönster. Saker du behöver
Vehicle servicemanual
Sprättare
Fabric
Krita
Saxar
slutna celler skum
Kontakt cement lim
Thread Needle


Visa fler instruktioner
1

lossa solskyddet från ditt fordon. Eftersom varje fordon kommer att ha anslutit visiret annorlunda, kolla bilens servicemanual för anvisningar om att ta bort det.
2

Ta bort det yttre materialet av visiret med en sprättkniven att ångra sömmar längs kanterna . Ta bort eventuell extra skum fäst kartongbasen. Se till att du inte skadar kartong insidan av visiret.
3

Öppna interiören papp materialet som en fjäril för att avslöja två bifogade kartong klaffar. Placera öppna höljet på baksidan av det nya materialet som du vill täcka visiret med. Trace längs kartong omkrets med en bit krita. Rita en 1-tums kant runt denna form för att ta hänsyn till sömsmån. Klipp ut längs skissat yttersta raden.
4

Placera de öppna kartongbitarna på en bit av 1/4-tums, skum med slutna celler. Trace kartongen skepnad på materialet. Klipp ut skummet längs de skissade linjerna med sax.
5

Linje utsidan av öppen kartong bit med kontakt cement lim. Placera skum utskärning direkt ovanpå den kartong stycke, se till att kanterna är jämna och uppradade.
6

Applicera adhesiv kontakt cement på ytan av skummet. Placera skum på baksidan av den utskurna tygmaterialet. Återigen, se till att den är centrerad och kanterna är uppradade ordentligt. Du kommer nu att ha varvat tyget, skum och kartong. En linje av klister tejp runt den överhängande kanten av tyget, vilket bör omfatta 1 tum runt kartong och skum
7

Place. Vik tyget över kartongen och skum och tryck den på plats.
8

Vik kartong bitarna ihop. Sy en 3/8-tums söm längs de tre öppna sidorna av kartongen, flytta nålen genom tyget, skum och papp inuti.
9

Återkoppla solskyddet på fordonet, enligt tillverkarens riktningar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123707.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.