Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren Bilbarnstolar utan att lämna en ring

Ta bort damm, smuts och annat skräp från bilens säten är en utmanande uppgift som kan lämna bakom en ring när skräpet är borta. Ringen är på grund av skräp sprids till det område som omger den ursprungliga fläcken. En ring kan också resultera från det omgivande området är smutsiga resulterar i rena området står ut mer. Det finns ett sätt att rengöra bilsäten utan att lämna en ring och du inte behöver en speciell rengöringsmedel eller lösning. Saker du behöver
Dammsugare med skreva eller stoppning fastsättning
Latexhandskar
Klädsel renare: aerosol eller läderrengöring och conditioner Sida 2 vita trasor eller trasor
Milt tvättmedel
Ljummet vatten
Bucket
Hårtork
elektrisk förlängningssladd
Stor, vit duk, handduk eller låda fan
Visa fler instruktioner
1

Vacuum bilens säten med din dammsugare skreva eller klädsel fäste för att ta bort eventuellt löst damm och smuts från sätesytor. Använd latexhandskar för att hålla smuts på händerna från sätena.
2

Spray 1 till 2 msk. av klädsel på en ren vit duk eller trasa. Blot några fläckar på bilens säten med renare-indränkt trasa eller trasa från utsidan av fläcken inåt för att hålla fläcken sprids. Med hjälp av en vit duk eller trasa håller alla färgämnen från överföring från trasa eller trasa på bilens säten. Vid rengöring läder eller vinyl säten, tillämpas 1 till 2 msk. av läderrengöring och conditioner till en ren vit trasa eller trasa sedan blot eventuella fläckar att ta bort dem från lädret. Observera att det är säkert att använda en läderrengöring och conditioner att rengöra bilens vinylsäten.
3

Blanda 1 kopp ett milt tvättmedel med 1/2 liter ljummet vatten i en hink . Rör tvålen blandningen med en ren, vit trasa eller trasa. Vrid ur överskottet och blot hela sätet med blandningen-indränkt trasa eller trasa för att rensa bort eventuellt skräp som kan finnas på materialet. Om rengöring läder eller vinyl säten, tillämpas 2 msk. av läderrengöring och conditioner till en ren vit trasa eller trasa sedan blot hela sätet för att rensa bort eventuellt skräp som kan vara närvarande.
4

Re-doppa trasan eller trasa i tvålblandning eller re -tillämpa 2 msk eller läderrengöring och conditioner, vrid ur överskottet blandningen och fortsätt blotting sätet (s) tills stolen är ren. Genom att rengöra hela sätet, kommer ringar av skräp bildas inte.
5

Anslut en hårtork till en elektrisk förlängningssladd, slå på torktumlaren och håll den 1 till 2 meter bort från ditt trasa sits endast . Flytta torktumlaren långsamt över stolens materialet att torka den. Placera inte hårtorken för nära sitsen - det kommer att bränna sätets material. Om rengöring av läder eller vinyl sits, hoppa över detta steg - blot sätet med en ren, torr trasa eller trasa eller låta sätet lufttorka Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123700.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.