Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Vad kan du använda för att tvätta bilens instrumentpanel och dörrar?

Det har sagts att den investering som människor gör i sina bilar är ofta näst vad de spenderar på sina hem. Bilar är ofta dyra att köpa, samt att underhålla, vilket gör det ännu viktigare att de är omhändertagna på rätt sätt, vilket kommer att bidra till att bibehålla sitt värde. Korrekt rengöring och beskriver en bil är en viktig aspekt av bilens underhåll. En ren bil är trevligare att vara i, och kommer också att bli lättare att sälja, bör det dags. Typer av Interiors

Uppenbarligen inte alla bilar har samma typer av inredningsmaterial. Många bilar använder en kombination av vinyl och tyg på dörrpanelerna. High-end bilar och lyx kan använda läder ytor på dörrpanelerna och på andra ställen i det inre. Det finns också plast eller metall dörrhandtag och elektriska fönsterhissar växlar oftast installeras. Streck är oftast tillverkade av vinyl, men kan även vara gjord av läder. Instrumentpaneler kommer också att ha HVAC ventiler gjorda av plast. Många lyxbilar kan också använda någon typ av trä trim som också bör rengöras.
Rengöringsprodukter
p Det finns en mängd interiör rengöringsmedel tillgängliga, vilket kan göra välja en lite överväldigande. Innan du väljer din rengöringsmedel, avgöra vad din inredning är gjord av: För miljöer som har läder streck och dörrpaneler, använd en hög renare kvalitet läder, plast och vinyl trim kan rengöras och skyddas med spray på vinyl dressing som torkas bort med en ren handduk efter det sprutas på de inre ytorna, rena trasor och små borstar för att rengöra lufthålen också kommer att behövas, och om bilens interiör är mycket smutsig, kan du behöva använda ett rengöringsmedel för att skrubba ytorna innan ytan dressing.
Rengöring

Innan ansökan läder eller vinyl renare, torka av instrumentbrädan och dörrpanelerna av med en ren trasa för att avlägsna damm och skräp från ytan. Om det finns fläckar och missfärgningar, använd ett rengöringsmedel och en trasa för att rengöra dessa områden. Spraya förbandet på ytan jämnt, låt det dra i flera minuter. Torka av överskottet klä av med en ren trasa. Vid applicering av förbandet, undvika att spraya det på kombiinstrumentet och vindrutan. Om någon blir på dessa områden, omedelbart torka dem med en ren, torr trasa för att undvika att lämna en oljig återstod. Rengör trasa eller mattor områden på dörrpanelerna med en dammsugare och sedan med tyget renare. Dammsug ut instrumentbrädan ventilerna med en dammsugare. Det trä som används i bilar har en skyddande klarlack som enkelt kan torkas av med en fuktig trasa. Du kan också använda en renare hushåll ved för att rengöra trä trim. Addera upprätthålla en detaljerad interiör


När du har grundligt detaljerade bilens interiör, behålla sitt utseende genom att torka om med en ren trasa när dammet börjar att bygga upp. Upprepa beskriver processen en gång i månaden, eller så ofta du finner nödvändigt för att hålla bilen ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123697.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.