Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Dash från en Firebird

instrumentbrädan i Pontiac Firebird är fäst ordentligt på plats med 10 bultar på ramen. Dessa skruvar är placerade under instrumentbrädan (nära golvet), inne i handskfacket, och på vänster och höger sida, där strecket möter sidan av Firebirds dörrarna. Ta bort den här instrumentpanelen är inte tidskrävande och bör ta en novis ca 30 minuter att slutföra. Avlägsnandet kräver någon särskild kompetens, och det kan göras i ditt eget garage eller uppfart. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

loss den negativa batterikabeln från bilens batteri, med hjälp av en skruvmejsel för att lossa kabeln från terminalen. Koppla kommer att förhindra elektriska skador på din bil när du tar bort streck.
2

Öppna både förarsidan och passagerar-sidodörrar och lokalisera skruvarna som säkrar instrumentbrädan direkt till ramen. Bultarna höger längs sidan av instrumentpanelen och kommer att pågå fram till kanten.
3

Använd en skruvmejsel för att lossa radion konsolen för att ta bort radion. Haka alla elektriska ledningar från baksidan av radion. Skjut radion rakt ut av instrumentbrädan i bilen.
4

Öppna handskfacket och lokalisera de båda bultarna som är monterade på den bakre änden av handskfacket. Ta bort dessa bultar från båda sidor av instrumentbrädan. Ta bort alla bultar som finns inuti handskfacket med en hylsa och spärrskaft och vrida moturs
5

Ta bort båda bultarna som håller fast ramen och streck tillsammans -. Dessa är på mitten -botten av instrumentbrädan, ungefär två inches från golvet. Använd 10-mm hylsa och spärrskaft och lossa den genom att vrida moturs. Dra framåt när du tar bort strecket utanför ramen av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123691.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.