Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man skapar Custom Car Upholstry

En bilens klädsel får bära eller skadas över tiden, vilket gör för en obekväm resa. Att laga eller byta ut klädseln, är ett anpassat jobb som krävs. Någon händig med nål och tråd kan hantera den här gör-det-själv-projekt och har det gjort med lätthet i dagarna. Saker du behöver
Wrench
Hylsnyckelsats
Saxar
Sprättare
symaskin
Kraftig tråd
Mäta
tejp
Visa fler instruktioner

1

Mät varje säte från topp till botten och sida till sida, sedan beställa ditt material - vinyl, läder eller tyg - beroende på hur mycket du behöver köpa 2 Ta bort säten du vill klä möbler från fordonet. De bör ha fyra bultar fästa dem på fordonets ram. Använd en skiftnyckel eller en socket inställd på att ta bort bultarna. Addera 3

isär och ta bort klädseln från sätena. De flesta amerikanska bilar tillverkade före 1999 har hog ringar som håller materialet på basen av sätet. Du kan ta bort ringarna med tång. Nyare amerikanska bilar har en plast vakt fäst på material till basen som lätt kan lossna.
4

Rip sömmarna av materialet med sprättkniv. Kasta inte bort den gamla klädseln, eftersom formuläret kommer att användas som ett mönster för den nya klädseln.
5

Lay den gamla klädseln bitarna på den nya klädseln material.
6

Om du bara vill laga det gamla materialet, använd mönster som en guide för att skära det nya materialet. Sedan sy ihop bitarna med en symaskin. Om du gör helt nya klädslar, helt enkelt använda det gamla mönstret, igen, som en guide för att skära ut en hel stol från det nya materialet. Sedan syr det nya materialet tillsammans längs mönstrets sömmarna med en symaskin. Var noga med att använda tunga tråd. Klädseln går sönder om du bara använder bomull eller allrengöringsmedel tråden.
7

Slip nyligen sydde klädseln över kuddarna. Kontrollera att det sitter ordentligt och att det inte finns några revor. Göra justeringar i sömmarna som behövs.
8

Montera och installera sätena tillbaka in i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123686.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.