Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar Tredje sätesraden

Kanske du väntar ett barn och därför behöver mer utrymme i bilen. Det är möjligt att lägga till ytterligare sittplatser utan att behöva köpa en ny bil. Många fordon som stationsvagnar, minibussar, terrängbilar och crossovers erbjuda tredje kapacitet parkett för att rymma en ny familjemedlem. Det är också mycket användbar för att transportera ett antal passagerare på väg resor. Du kan installera denna typ av sittplats själv om du har grundläggande mekaniska kunskaper och några vanliga verktyg butik. Saker du behöver
Dammsugare platt skruvmejsel
mattkniv
Tredje sätesraden
Bilbälten
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen, stäng av motorn och koppla in handbromsen. Öppna luckan och placera mattan klipp, som ska placeras på hörnen och likna plast knappar. Rengör området noggrant med en dammsugare.
2

Lyft klämmorna med en platt skruvmejsel, och använda en mattkniv för att skära öppningar i mattan som behövs för att komma till bulthålen nedan. Dammsug utsatta golvytor.
3

Placera bultarna i hålen och Dra åt dem att rengöra gängorna. Avlägsna bultarna och säkra mattan och klipp.
4

Collapse den tredje sätesraden, om möjligt, och försiktigt manövrera den inne i fordonet, se till att inte skada karossen. Du kommer förmodligen att behöva en assistent för detta. Placera sätet så att hålen i ramen linje med hålen i bilens golv ram.
5

Dra åt bultarna med en skiftnyckel, och säkra de säkerhetsbälten till ramen. Testa arrangemanget genom att sitta i sätet och knäckning banden, vilket gör att alla delar är ordentligt fastsatta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123683.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.