Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar ett vinylen på en bil

En vinylen är ett bra sätt att ge en känsla av klass och prestige till ditt fordon - framför allt en klassisk bil. Om du köper en vinyl topp speciellt skapade för din bil så borde det vara relativt lätt att montera på plats, så länge du har rätt lim och du ordentligt förbereda ytan på toppen av din bil före ansökan. Saker du behöver
Spray lim
Mäta Wax tejp Mössor och fett remover
Sponge
Tvålvatten
Visa fler instruktioner
1

Rengör gammalt lim och skräp från toppen av din bil med hjälp av vax och fett remover. Tvätta taket med tvål och varmt vatten innan du torkar upp ren.
2

Mät måtten på din nya vinyl topp före ansökan, och se till att du vet exakt hur det kommer att passa på toppen av din bil. Även om du har beställt en vinyl topp per bilens märke och modell, eller per specifika mätningar, är det bäst att mäta upp vid ankomst för att säkerställa att det är rätt storlek för ditt fordon.
3

Applicera stark spraylim i två långa remsor på vardera sidan om mittpunkten på vinylen (ca 5 inches på vardera sidan) samt till motsvarande punkter på fordonets tak.
4

Tryck vinylen mot insidan av taket tills den fast vidhäftande och förblir på plats på ett säkert sätt.
5

Ansök spraylim till sidsömmarna och håller kvar dem i plats tills de är vidhäftade.
6

Spraya lim på området runt den bakre vindrutan och även på insidan av taket runt fönstret tillbaka. Tryck på motsvarande material på plats tills det är säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123673.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.