Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur klä Auto Interiors

Barn, husdjur och andra vårdslösa passagerare kan förstöra bilens klädsel. Ett väl använt auto har fläckar, revor och andra skador på bilsäten. Anställa en professionell tapetserare kan ibland kosta mer än din bil är värd. Du kan reupholster din bil för mycket mindre än kostnaden för professionella reupholstering, och göra din bil ser ut som nya Du behöver
Skruvmejslar
Wrench
Sprättare
Chalk tyg
Klädsel
Pins
Saxar
häftpistol
symaskin
Hog ringar (tillval) katalog Listar kablar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Använd AA skiftnyckel för att lossa skruvarna som håller sätena i golvet, och ta bort sätena. Ta bort armstöden från dörrar och bänd dörrpanelerna bort med en skruvmejsel.
2

Ta bort klädseln från bilsäten och dörrpanelen. Ta noteringskraven trådar och sömmar hog från stolen innan du tar bort sittdynan.
3

Skär sömmarna i klädseln med en sprättare. Bitarna kan sedan användas som en mall för den ny klädsel. Se till att du märka varje bit från stolen med en bit krita så att du vet hur den ansluter till de andra bitarna.
4

Välj ett lämpligt tyg till ny klädsel i bilen. Lägg tyget med framsidan nedåt på en plan yta. Ställ in bitar av den gamla stoppning ovanpå tyget. Trace runt bitarna med krita. Skär ut bitar med sax.
5

Sträck tygstyckena för dörrpanelerna över varje panel tills tyget är spänt. Staple tyget på plats med en häftpistol.
6

nåla ihop bitar av ny klädsel för sits. Använd en raksöm för att skapa ett ¼ tums söm längs kanterna på varje bit. Upprepa med varje bit tills klädseln monteras.
7

Dra klädseln över sätena. Placera de gamla objekt i listan kablarna i den nya stolen. Anslut klädseln på sätet med befintliga hog ringarna.
8

Bolt bilstolarna tillbaka in i bilen med en skiftnyckel. Pop dörrpanelerna på plats. Skruva armstöden tillbaka in dörrarna med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123672.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.