Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort mittkonsolen i en 2009 Acura MDX

I 2009 MDX, producerad av Acura, är en medelstor, lyx sport utility vehicle. Den 2009-modellen är den andra generationens modell av MDX, och inkluderar farthållare och tredje raden sittplatser. Mittkonsolen i 2009 Acura MDX hus bilens skift modulator. Mittkonsolen används ofta som ett armstöd, men det är en känslig del som måste tas bort med försiktighet. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Flathead skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din MDX. Ta bort den svarta negativa-kontakten på batteriet för att stänga av någon avgift.
2

Tryck din förare och passagerarsäten fram till baksidan av din MDX. Sätena sitter på ett järnvägsspår, och har ett begränsat utrymme att röra sig. Använd justerskruven modulen sitter på undersidan-yttre delen av varje säte att flytta dem på plats.
3

Ta plastgjutningen under din MDX radio. Två finger-clips är placerade på sidorna av listen. Nyp clipsen och dra varje ut. Dra av den övre plast-gjutning. Ställ den åt sidan.
4

Ta bort den övre plast-shifter-panel direkt ovanpå din mittkonsolen. Sju finger-clips, två skruvar i närheten av drycker brickor och en skruv på passagerarsidan nära dryck magasinen ansluter panelen. Ta bort skruven med Philips skruvmejsel. Avlägsna bultarna med hylsnyckel. Lyft panelen bort och ställ den åt sidan, spara skruvar, clips och skruvar.
5

Ta förarsidan plast-gjutning panel från mittkonsolen. Fyra finger-clips håller plast gjutning panelen på plats. Avlägsna och spara varje finger klipp. Använd din skruvmejsel för att bända loss panelen.
6

Ta passagerarsidan plast-panel från mittkonsolen. Passagerarsidan plast-panel har fyra finger-clips. Bänd den från mittkonsolen med din skruvmejsel.
7

Ta bort den bakre plast-panel på mittkonsolen. Använd din Philips skruvmejsel för att ta bort skruvarna, och nyp klippen gratis med fingrarna. Bryt kontakten fäst panelen genom att dra ur klippets huvudet, inte själva tråden.
8

Extrahera de åtta bultarna fästa vid basen av din MDX s mittkonsolen med din hylsnyckel. Lyft bort mittkonsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123666.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.