Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter en Fox Mustang Convertible Headliner

En slapp en headliner är ett vanligt problem i många äldre bilar och det kan innebära en säkerhetsrisk om det stör förarens sikt. Om detta inträffar, ersätter headliner är en nödvändighet för säkerheten för de åkande och alla andra på vägen. Byta headliner i en Fox Mustang är ett måttligt utmanande uppgift, men om du har rätt verktyg, kan det ske utan mycket väsen. Att veta storleken på headliner du behöver är bra men inte nödvändig. Saker du behöver
Sandpapper
Wrench
Saxar
Spray lim
Headliner tyg
Visa fler instruktioner
1

Skruva av det svarta bultar i varje hörn av Mustang headliner med en skiftnyckel. Mata nu lossade headliner ut bakvägen av bilen.
2

Skrapa bort den gamla limrester på exponerade tak med sandpapper. Ta bort så mycket av limmet som möjligt, sätta lite armbåge fett i uppgiften.
3

Coat ena sidan av nya headliner tyg med ett tunt lager av spraylim. Mata in den nya headliner genom bildörren och tryck på den exponerade taket där det gamla materialet bifogas. Tryck fast på hörnen och centrum för den nya headliner att se till att det fastnar.
4

Trimma överflödigt material från den nya headliner med en sax, försiktigt så att inte slita ersättning tyget. Skruva den svarta bultar i innertaket och dra ner dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123661.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.