Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter innertaket i en 1987 Corvette Convertible

A 1987 Corvette cabriolet är en vintage bil, vilket innebär att den är känslig för slitage genom åren. En vanlig plats för åldrandet är klädseln, vilket inkluderar headliner. En slapp headliner bör tas bort och ersättas så att den inte försämrar förarens siktfält. Ta bort och byta ut innertaket i en Corvette är en ganska utmanande projekt och kommer att kräva lite tid och tålamod. Saker du behöver
Sandpapper
Wrench
Spray lim
Headliner tyg
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Skruva den runda silver bultar på varje hörn och vid mitten av Corvette headliner med en skiftnyckel. Dra bort headliner materialet och ta bort den från bilen.
2

Skrapa eventuella kvarvarande spraylim på det exponerade området med sandpapper. Området måste vara slät innan du installerar den nya headliner tyg.
3

Applicera ett tjockt lager spraylim över ena sidan av den exponerade ytan och tryck försiktigt nya headliner tyg på området. Applicera tillräckligt tryck för att säkerställa headliner häftar limmet utan att riva sönder materialet.
4

Sätt tillbaka de runda silver skruvar som du tog bort tidigare, återigen med hjälp av en skiftnyckel. Sedan, försiktigt trimma bort överflödigt material med en sax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123660.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.