Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar ett Headliner i en 1968 Camaro

En headliner är materiellt som fodrar insidan av ett biltak. Med gamla bilar, såsom en 1968 Camaro, kan headliner, över tiden, börjar sag. Detta leder det hindra föraren under körning, vilket gör det farligt. När detta händer, installera en ersättare headliner är det bästa tillvägagångssättet. Installera en ny headliner i en 1968 Camaro kan göras genom att följa några steg. Saker du behöver
Headliner tyg
Wrench
Saxar
Spray lim lim
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Skruva av silver skruvar i varje hörn av 1968 Camaro headliner försiktigt, utan att riva det nuvarande headliner. Placera silver bultar åt sidan.
2

in dina mellersta fingrar i hålen kvar från bultarna du bort. Dra ner med tillräckligt tryck för att ta innertaket off av gammalt lim på taket. Ta den gamla headliner ur Camaro.
3

Spraya ett tunt lager av lim på ersättande headliner innan du trycker den på den exponerade taket. Med kraft, tryck mitt på innertaket, eftersom det är utsatt för slapp.
4

Dra överlappning Camaro headliner material ner med händerna och trimma det om du anser nödvändiga. Skruva silver bultarna tidigare borttagna igen med en skiftnyckel för att slutföra proceduren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123654.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.