Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att rengöra en Brooks sadel

Håll din läder Brooks sadel snygg året runt genom att veta hur man ska ta hand om det. Brooks Företaget är känt för att producera skinn-race och tunga sadlar i olika färger och styrka, samt väskor cykel och tillbehör. Använda felaktiga behandlingsmetoder för att rengöra din Brooks sadel orsakar läder att spricka och sag. Håll din Brooks läder handgjorda sadeln hållbara och långvariga genom att använda ordentlig rengöring och tekniker vård. Saker du behöver
Soap
Brush Bucket Twitter /mjuk trasa /svamp
Leather behandling
Visa fler instruktioner
1

Blanda varmt vatten med en mild tvål, såsom handtvål, i en hink. Var försiktig med att använda sadel tvål, som normalt innehåller mjukgörande ingredienser (t.ex. olja) som kommer att orsaka lädret sag.
2

Doppa en borste, mjuk trasa eller svamp i tvålvatten. Försiktigt rengöra lädret genom att gnida alla områden i sadeln, även undersidan.
3

Torka lädersadel i en varm, skuggig plats, såsom en uppvärmd rum i ditt hus, bort från direkt solljus. Torka aldrig din lädersadel i en tvättmaskin, bredvid ett värmeelement, vid elden, nära en ugn eller i solen. Någon av dessa torkningsmetoder kommer att göra lädret sprött och få den att spricka.
4 läder

Behandla med ett vax-baserad förening, såsom skokräm. Behandla läder sadlar kommer att förhindra vatteninträngning. Använd inte olja, vilket kommer att orsaka läder sag. Ljust läder kommer att förmörkas av behandlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123650.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.