Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur ren trasa Mustang Seats

trasa platser i Mustang kräver lite mer ansträngning för att rengöra än läder material. Med läder, kan du torka bort damm lätt med en trasa, men rengöring tyg säten är inte så enkelt. Trasa platser absorberar fläckar och behöver rengöras med tvål, men inte för mycket vatten, vilket gör det till ett knepigt jobb. Med rätt teknik kan du rengöra din Mustang trasa platser utan att lämna det inre luktade smaklös från för mycket vatten. Saker du behöver
Hand vakuum eller slang fastsättning på en sopmaskin
Bucket
1 msk. flytande tvättmedel
Dukar
Visa fler instruktioner
1

vakuum trasa platser i Mustang med en hand vakuum eller slangen bilaga från en sopmaskin. Stick in munstycket i sprickor för att ta bort smuts som har fallit in i stolsryggen.
2

Blanda 1 msk. flytande tvättmedel i en hink med vatten. Placera kanten av en ren trasa i blandningen och vrida ur överflödigt vatten.
3

Gnid trasan säten med trasan. Börja uppifrån och arbeta dig ner sitsen. Försiktigt gnugga trasan över sätet. Re-våta trasan som behövs för att hålla det fuktigt, men inte blött. När du är klar med en stol, gå till nästa, sedan arbeta i baksätet. För att ta bort fläckar, använd mer tryck när du rengör med trasan.
4

Torka sätena genom att trycka rena dukar i tyget, ta bort väta. Lämna bilen dörrar eller fönster öppna för att hjälpa till med torkningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123649.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.