Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort hundhår från bilen

Oavsett om du tar din hund i bilen på korta turer till parken eller på långa familjen roadtrips, är chansen att några av dess hår vindar upp på klädseln. Om du inte har en nonshedding ras eller investera i ett skyddande hölje, kan du förvänta dig att ta itu med djurhår på dina bilsäten. Skydd för baksäten görs med gummerad, vatten-resistent underlag för att hålla dem från att halka och att förhindra olyckor från att förstöra era platser. Utan ett fodral, måste du göra lite mer arbete för att hålla din bil gratis djurhår. Saker du behöver
torktumlare ark
Gummerat arbetshandske
Vakuum med slang och borste
Lint rulle
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Gnid en torktumlare blad över de områden i din bil som har hundhår på dem. Tygklädsel och mattor är oftast de värsta områdena för pet-hair ackumulering. En torktumlare blad hjälper till att minska statisk hänga på håret, vilket gör det lättare att plocka upp. Torktumlare ark hjälper också minska eventuella husdjur lukt i bilen.
2

Blöt en gummerad handske och skaka av sig det mesta av fukten. Använda sidan med mest konsistens, gnugga ner handen med korn av tyget på bilens säten i korta, överlappande drag. Håret rullar ner med handen i lätt-till-pick-up klasar. Du kan också använda den gummerade fingrar för att nå in i vecken mellan sätena och ryggar sits och dra ut något hår som kan ha hamnat där. Addera 3

Vakuum insidan av bilen med en borste på änden av slangen. Arbeta från toppen av bilen till botten i fall någon håret faller medan du arbetar. Dammsug headliner, alla ryggar sätet, alla säten och sedan golvmattor och matta. Använd korta, överlappande drag med borste för att lyfta ut så mycket av hundhår som möjligt.
4

Använd en lint roller eller den bredaste maskering eller målare "tejp tillgängliga och lyft bort din hunds hår . Självhäftande ludd rullar alla fungerar på samma sätt, så du behöver inte oroa dig för att få en specifik för djurhår. Om din bil är särskilt hårig, räknar med att använda en hel ludd rulle (eller två) för att rensa upp hela pälsen. Om du använder tejp i stället för en rulle, rulla nog att svepa runt handen och klappa eller rulla bandet när den är på handen för att plocka upp håret. Släng tejpen och linda ett nytt avsnitt runt handen när det inte längre är klibbigt.
5

Fukta en pappershandduk med vatten och använda den för att torka av alla områden i bilens interiör som inte omfattas i tyg. Du kan torka av vinyl, trä och plast utan några kemikalier för att ta bort hår från husdjur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123644.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.