Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar ett Headliner i en 1972 Dodge Dart

Fodret inuti bilens tak är allmänt känd som headliner. Det är typiskt ett tjockt material som, från tid till annan, kommer att börja sag när limmet håller taket och tyg tillsammans börjar avta. Denna vikande kan leda till visuell distraktion för föraren, vilket kan vara ointressant, om inte farligt obstruktiv. En 1972 Dodge Dart s headliner kan installeras utan alltför mycket krångel eller bortkastad tid. Saker du behöver
Spray lim lim
Saxar
Wrench
Headliner material
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Skruva den enda skruvar i varje hörn av Dodge Dart headliner. Det är nästan omöjligt att ta bort det gamla Dodge Dart headliner utan att ta bort dessa skruvar först.
2

Placera fingrarna i hålen där bultarna togs bort och dra ner på den gamla Dodge headliner. Med tillräckligt tryck placeras på det, kommer det att komma ut utan att rippa eller böja headliner. Avlägsna 1972 Dodge Dart headliner genom en av de bakre bildörrar.
3

Torka limrester på den exponerade Dodge taket med sandpapper.
4

Spray en tjock linje av lim över den nya Dodge headliner material. Skjut den till utsatta Dodge taket med tillräckligt tryck så att den fastnar och faller inte när du tar bort dina händer.
5

Trimma nya Dodge Dart headliner med saxen om den överlappar på fönstren. Skruva åt skruvarna igen med din nyckel. Du har slutfört installationen av nya headliner i 1972 Dodge Dart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123642.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.