Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar ett Headliner på en 1974 Charger

headliner i alla fordon, är det tyg som linjer hela insidan av taket. Den innertaket kan komma i en mängd olika material, beroende på det aktuella fordonet. När en headliner börjar sag, måste du installera en ny headliner, eftersom det kan vara farligt för föraren som en visuell distraktion under körning. Du kan installera en headliner i en 1974 Dodge Charger utan alltför mycket krångel. Saker du behöver
Wrench
Spray lim lim
Sandpapper
Saxar
Headliner tyg
Visa fler instruktioner
1

Skruva av fyra enstaka skruvar i varje hörn av Dodge Charger tak med en skiftnyckel. Dessa bultar kan vara svårt att skruva, så du kommer att behöva lägga en hel del press på dem att skruva. Placera skruvarna åt sidan, eftersom du kommer att behöva dem senare.
2

Placera fingrarna i två av hålen som fanns kvar av bultarna och dra nedåt för att lossa den gamla laddaren headliner. Med tillräckligt tryck kommer headliner lossna utan att rippa. Ta bort den gamla laddare headliner genom en av bilens dörrar.
3

Skrapa resterna av det gamla limmet på den exponerade Charger taket med sandpapper.
4

Spraya ett lager lim på nya Charger headliner innan du trycker den på taket på laddaren. Tryck på mitten och kanterna på nya Charger headliner i synnerhet, eftersom dessa är de platser där Hänget vanligast.
5

Trimma någon överlappning headliner med sax, innan du sätter tillbaka de gamla bultarna med en skiftnyckel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123641.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.