Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur tar jag bort Front Bilstolar?

Många bilägare föredrar att göra sitt eget underhåll. Oavsett om du vill installera nya mattan, reupholster era platser, eller installera nya sittplatser, kan denna uppgift utföras med några grundläggande kunskaper. Seat Typer och verktyg

framsätena i bilen kan vara antingen skålade säten eller en bänk. Bucket sittplatser består av två individuella stolar och en bänk är en kontinuerlig sits som spänner kupén. Hursomhelst, behöver du grundläggande handverktyg såsom en socket set, ratchet, skiftnycklar, en platt skruvmejsel och en plastpåse. Verktyg som behövs varierar beroende på fordonets märke och modell av din bil
Bolt Platser

I vissa äldre bilar, sätena är skruvade direkt i golvet,. På nyare bilar är sätena bultad till ett fäste. I varje fall kommer fyra bultar fäster du stolen på plats, två framtill och två baktill. Ibland är de bultarna döljs av dekorativa plastlock som kan dök upp med en skruvmejsel.
Bort Bolts

Justera sätet om det behövs så att du kan komma åt bultarna. Med hjälp av lämpligt verktyg, vrid varje bult moturs för att lossa och ta bort. Upprepa detta steg för varje bult. Placera fästen inne i en plastpåse.
Ta Seats

Re-center sätet för borttagning. Om sätet är påslagen, slå av tändningen och försiktigt dra ut ledningarna. Försiktigt luta sitsen att passa genom dörren utan att repa dörren sylt, säte, bindestreck eller headliner.
Överväganden

Du kan behöva justera varje säte att tillåta extra utrymme för att ta bort bultarna. Överväga att lossa bultarna tills de är nästan ute för att förhindra att stolen rör sig i förtid. När alla skruvar lossas, ta bort dem för hand medan sitsen är i ett neutralt, stabilt läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123634.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.