Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Bevara lädersäten

Det viktigaste att tänka på när man försöker bevara dina lädersäten är att du gör just det: att bevara, inte vända skador som redan har gjorts. Det finns ett antal praktiska knep för att hålla era platser från blekning. Vissa är helt enkelt en fråga om sunt förnuft, som att parkera bilen i skuggan eftersom frekvent exponering för solljus kan påskynda blekning process. Också, som en allmän regel bör du alltid läsa produktetiketterna innan en produkt till era platser, eftersom vissa produkter är "säkra" för endast vissa typer av läder. Saker du behöver
Klädsel preserveren
Klädsel Cleaner Review Conditioner
Rag
Tätningsmedel
Duk
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuellt damm uppbyggd, med en dammsugare, i skrevor och längs ytan på era platser.
2

Massage klädsel renare försiktigt i läder ytan med en trasa, bli av med några fläckar och smuts. Låt produkten tid att ställa in i lädret, sedan återanvända vid behov. Buff sätena med en ren trasa.
3

Rub klädsel bevarare på sätet med en trasa, följa instruktionerna på produktens etikett. Du kan köpa renare och upprätthållare på någon Biltema eller via en online-återförsäljare.
4

Ansök läder balsam regelbundet, för att hålla lädret mjukt. Buff sätena med en ren trasa.
5

Håll dina fönster knäckt på varma sommardagar för att hålla temperaturen inuti bilen ner och förhindra att din läder från sprickbildning och blekning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123632.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.