Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar Protectant Vinyl Bil

Bil klädsel går igenom en hel del slitage på en daglig basis. Inte bara bilens interiör erfarenhet vikt och friktion från personer som regelbundet sitter på sätena, lider ofta av mat och dryck spill. Heat kommer också skada inredningen, och vinyl i synnerhet kan torkas ut och skadas av hög värme byggs upp under sommaren. Vinyl Protectant kan hjälpa till att hålla en bils vinyl interiör i bra skick. Tillämpa vinyl Protectant till det inre av en bil kan göras mycket snabbt. Saker du behöver
Vakuum
Vinyl Cleaner Review Vatten
Microfiber handduk
Vinyl Protectant
appliceringssvamp
Visa fler instruktioner
1 < p> Testa vinyl skyddsmedel på en liten, undanskymd plats i vinyl för att se det skyddande inte kommer att orsaka vinyl att blekna.
2

Dammsug vinyl för att få bort smulor och skräp före tillämpa vinyl skyddsmedel. Torka vinyl som är smutsig med en vinyl renare. Vissa märken kommer att behöva sköljas bort med vatten. Torka vinyl med en microfiber handduk. Addera 3

Spraya vinyl skyddsmedel på en skumapplikator pad. Använd ett skyddsmedel som innehåller resistens mot UV-strålar för att förhindra att din vinyl från att bleka av solexponering.
4

Gnid påstrykningskudden frikostigt över vinylen i bilen tills det skyddande har grundligt gnids in Låt fem minuter för skyddande att absorberas in i vinyl.
5

Använd en trasa microfiber rengöring för att polera vinyl och avlägsna överflödigt skyddsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123630.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.