Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man håller lädersäten från sprickbildning

lädersäten, lyxiga och bekväma, är inte längre begränsad till dyra, high-end sedaner och sportbilar. De är nu tillgängliga för familjen vagnar, terrängbilar och även pickup lastbilar. Utan ordentlig vård, normal daglig användning, och exponering för solljus och torr luft, kan lämna dina lädersäten ser så torra och spruckna som Saharaöknen. Ordentlig rengöring och konditionering utförs regelbundet kommer att hålla dina lädersäten titta och känna sig som ny. Saker du behöver
Dammsugare med borste
Leather Cleaner Review mjuk trasa
Rena handdukar
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1 < p> Dammsug dina lädersäten för att ta bort damm eller smulor. Använd en borste om du har problem att nå in i trånga utrymmen och sömmar.
2

Applicera en god kvalitet läderrengöring på en mjuk trasa, eller använd applikatorn som medföljer läderrengöring. Gnid renare till ett område med sittplatser som mäter ca 2 till 3 kvadratmeter. Arbeta renare upp ett lödder, sedan bort löddret med en mjuk, fuktig trasa. Torka av lädret tills tvättmedlet tas bort, sedan polera säten med en ren, mjuk handduk.
3

skick lädret en sektion i taget, med hjälp av en god kvalitet läder balsam. Gnid balsam ordentligt i lädret, sedan låta balsam sitta kvar på lädret för fem till tio minuter. Buff de lädersäten igen, med en ren handduk.
4

Ren och skick dina lädersäten varje månad om du bor i ett klimat med varma, torra somrar och kalla, torra vintrar. Om du bor i ett fuktigt klimat, ren och skick dina lädersäten varje 45 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123629.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.