Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Tips om att ta bort tejp Skum lim från en bilkaross

Foam tejp används på många bilar, inklusive fabriken och märken återförsäljare, fönster visir vent, facklor fender och andra tillbehör. De märken och tillbehör själva är inte svårt att ta bort, men de lämnar bakom skum tejp och rester. Detta är inte genomsnittliga bandet, här bandet bringas att stanna kvar genom väder och under långa tidsperioder. Du kan ta bort skum tejp från en bilkaross med hjälp av verktyg som finns i ditt hem. Saker du behöver
Arbetshandskar
Fiske string
denaturerad alkohol
Waffle väva handduk
Wax
Wax applikator
Visa fler instruktioner

1

Sätt på arbetshandskar och wrap fiske snöre runt ett finger på varje hand. Lämna flera inches av strängen mellan dina händer. Placera strängen mot ytan av bilen vid ena änden av skumtejp. Dra i snöret mot kroppen, skjuta den under tejpen för att skrapa bort det mesta av tejpen.
2

Blötlägg en sektion av en våffla-väv handduk med denaturerad alkohol. Gnid våt handduk över den återstående limmet att ta bort den. Svammel väva handduk kommer inte repa lacken, men är stark nog att ta bort limmet.
3

Applicera en dime-size mängd vax direkt på färgen där limmet var bort. Använd ett vax applikatorn att arbeta vaxet runt på färgen för att applicera ett skikt av skydd över området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123305.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.