Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av skokräm Off av bilar utan Razor

Många människor använder skokräm för att skriva meddelanden på sina bilar för att låta andra veta att de nyligen har gift sig, fått barn, vad lagsporter de stöd och diverse andra meddelanden. Problemen börjar när du inte kan få skon polera bort i bilen efter händelsen har passerat. Du kan skada fönsterrutan och den målade ytan på din bil om du använder ett rakblad för att skrapa polera bort. Det finns sätt att säkert ta bort skokräm utan att skada bilens yta. Saker du behöver
00 stålull
Automotive fönsterputsmedel
pappershanddukar
Clay bar
Spray Detailer
Visa fler instruktioner
Glas

1

Gnid skokräm bort av fönsterglas med en 00 stålullskudde. Den stålull är inte starka nog att sätta repor på glaset, men tar bort all färg, vatten fläckar eller skräp fastnat på fönstret. Gnid så hård eller så skonsam som behövs för att ta bort all skokräm.
2

Spray fönsterglaset med bilglas renare. Använd inte rengöringsmedel hushåll glas eftersom det kan skada färgton och synlighet bilens fönster.
3

Torka fönstret med en torr pappershandduk tills inga ränder syns.


målad yta
4

Använd sprayen detailer att väta en 1 fot av 1 fot område på bilens yta. Du kan spraya detailer direkt på skokräm.
5

Gnid leran bar över smorda området. Gnid stången fram och tillbaka för att plocka upp skokräm från ytan av bilen.
6

Flytta till en annan del av skokräm och upprepa stegen. Gör detta tills alla skokräm är borta. Knåda och vik leran bar för att exponera en ren sida till bilen. Leran bar kan vikas flera gånger och används på hela bilen om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123304.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.