Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vad blir Pollen Off av bilar utan att skada Paint ?

Pollen är så stor för ett hot mot bilens lack som fågelspillning . Pollen fastnar på bilens yta även om du håller den ren och slick . Den pollen lämnar din bil med en grön eller gul rock som så småningom kommer att skada ytan om du lämnar det på under en längre tid . Till skillnad från fågelspillning , är pollen ganska lätt att få bort av din bil utan att använda hårda metoder som kan skada din färg . Saker du behöver
Vattenslang
handduk
snabb spray detailer
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Spraya pollen bort av bilen med vatten . Börja på taket och spraya tills pollen är borta , sedan flytta till vindrutan , fönstren och bakrutan . Fortsätt ner bilen så att pollen sköljs bort av bilen helt , inte bara flyttas från ett område till ett annat . En vattenslang med ett munstycke som har en kraftfull sprej alternativet är bäst .
2

Låt bilen torka eller använda en handduk att torka det mesta av vattnet . Lite vatten kan finnas kvar på bilen .
3

Spray snabb detailer på bilen , koncentrera sig på en kropp panel i taget . Torka detailer av med en microfiber handduk . Detta tar bort eventuellt kvarvarande pollen och skapar en slick yta så pollen har en svårare tid att hålla sig till bilens yta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123300.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.