Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Stock Aluminum Chevy Wheels

Chevrolet bilar och lastbilar kommer från fabriken med lager hjul, även kallad fälgar, tillverkade av lätta gjuten eller inkvarterade aluminium. När ordentligt rengjorda och polerade, stock Chevrolet aluminiumhjul ta på den blanka lyster krom hjul. Aluminium är en mjukare metall än krom, magnesium legering eller stål, så måste särskild försiktighet iakttas vid rengöring för att förhindra repor. Rengör hjulen slutföra glittrig ser ett nytvättat och vaxad bil. Saker du behöver
Justerbar sprutmunstycke
Tjock trädgårdsslang tvål
bil eller schampo
Lammskinn rengöring mitt
klarlack
hjulrenöring mjuk pensel hjul Lug borste
mutter borste
Frotté, sämskskinn eller microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

ta bort hjulen lager aluminium att rengöra dem. Ta bort de mittersta caps om hjulen har dem. Använd ett justerbart munstycke och en tjock trädgårdsslang för att spruta av löst kopplade och ytliga ytan grus och smuts. Slang utanför alla bromsdamm och kolfibrer från bromsbelägg och de små metallspån från rotorerna.
2

Tvätta den återstående smuts och fett med vanlig bil tvål eller schampo. Blötlägg hjulen med vatten och applicera tvålen. Arbeta in ett lödder och försiktigt skrubba med en lammskinn städning mitt att ta bort sot och vägsmuts. Skrubba fram och baksidan av varje hjul.
3

Spray hjulen med icke sur, vattenbaserad klarlack-hjulrenöring att förhindra skador på akryl eller polyester klarlack appliceras på alla lager Chevy aluminiumhjul. Läs rengöring produktens etiketten att det är avsett för klarlack hjul. Lossa envis smuts med dammsugaren och ett flexibelt skaft, mjuk pensel hjulet borste. Skrubba talade kanter och de konkava skrymslen och vrår i hjulen.
4

Rengör runt muttrarna och de försänkta klack-nut hål med en klack-nut borste för att avlägsna rester av smuts och bromsdamm. Vrid slangmunstycket ner till en mjuk spray, och skölj hjulet noggrant för att avlägsna alla spår av rengöringsmedlet.
5

Torka hjulen med en ren frotté, sämskskinn eller microfiber handduk för att förhindra att vatten fläckar. Undvik att tappa torkning duk och förorena den med grus som repar hjulens yta. Polera hjulen med en klarlack-safe polish för att få dem att glänsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123296.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.